markoarnautovic

Arnautovic kan leven agent kopen

Haha! Lastpak Marko Arnautovic krijgt een bekeuring van een agent en reageert dan als volgt. Tegen de diender: ,,Jij hebt niets te zeggen. Ik verdien zo veel dat ik jouw leven kan kopen! Ik ben iets hogers dan jij!” Dat is nog eens wat anders dan het veelgehoorde ‘ga toch boeven vangen!’

Marko heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. Ergens begrijpen wij hem wel. Agenten zijn soms net leraren. Ze gaan je altijd een ‘wijze’ les vertellen, terwijl je die feiten zelf ook wel kent. ,,Zo meneertje. Weet u dat te hard rijden het leven van andere weggebruikers in gevaar brengt? Zo meneer. Door rood rijden is verboden. Kan erg link zijn, wist u dat?” JAAAAAA! Dat weten wij, oom agent. Geef ons gewoon die boete en halt die Klappe bitte.

Het schijnt trouwens dat de familie van deze Duitse diender direct op het voorstel van Arnautovic in wilde gaan. De vrouw van agent dacht: ,,Die Marko verdient 1,8 miljoen euro. Voor dat bedrag mag-ie manlief zo meenemen. Doe ik er nog een strik om ook. Thuis worden we ook niet vrolijk van al die terechtwijzingen. Alsof ik niet weet dat ik licht op mijn fiets moet hebben…”

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >