(

Bewezen: geld zorgt voor kleuters

De wetenschappelijke afdeling van Spreekverbod heeft dit EK gebruikt om diepgaand onderzoek te doen naar de relatie tussen rijkdom en het gedrag van een kleuter. De uitkomsten zijn schokkend: hoe meer geld een speler verdient, hoe meer hij transformeert in een jengelend kind.

Neem de steenrijke Oranje-selectie even als voorbeeld. Huntelaar stampvoette: ,,Ik wil spelen!” Papa Bert zei: ,,Dat mag niet. Robin mag eerst met de bal naar buiten en jij gaat maar op de bank zitten.” Waarop Klaas-Jan begon te mauwen. Feit; kleutergedrag.

Papa Bert schreeuwde vervolgens tegen Arjen en zijn goedgevulde bankrekening dat hij mee moest lopen. ,,Hou je bek man!”, antwoordde de jongeman. Robin vond op zijn beurt de pers niet lief meer en mocht van zijn stiefpappie niets meer zeggen. Hij ging boos in een hoekje zitten, de kleuter.

De puisant rijke Fransen liggen nu ook weer met elkaar overhoop. Gevecht in de kleedkamer. Met de vlakke hand. Ribery zei: ,,Welles!” Malouda: ,,Nietes!” Ribery: ,,Altijd tien keer meer welles dan jij nietes zegt!” En toen was er dus geslagen. De Deen Eriksen riep ondertussen dat-ie moe was en naar huis wilde.

Treurig. We hebben het hier over volwassen mannen, die een land MOGEN vertegenwoordigen en dat vaderland trots moeten maken. In plaats daarvan gedragen ze zich als verwende kinderen. Misschien moeten we die bankrekeningen eens plunderen…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >