andreapirlo

De prachtvrouw achter stiftkoning Andrea Pirlo

Op het veld was hij voor ons reeds een held. De perfecte Panenka, uitgevoerd in het heetst van de strijd. Een strafschoppenserie op het EK, de kwartfinale, je ploeggenoot zien missen en dan de beheersing hebben voor de ultieme stift: dan ben je een koning. Of een baas, zoals de voetballers van de straat graag zeggen. Afijn, die straattaal kan ons gestolen worden, wij kiezen graag onze eigen toon. Nog steeds kunnen we ‘s nachts niet op onze buik slapen, zo geil was de stift van Pirlo. 

We kunnen natuurlijk wel de zoveelste lofzang schrijven over deze Italiaanse gladiator, of opmerken hoe belachelijk het is dat hij werd weggestuurd door AC Milan, maar dat geneuzel hebt u al tot in den treuren moeten horen. Daarom doet het ons besluiten tot de terugkeer van Eye Candy, het bij u zo geliefde onderdeel van deze site. Graag stellen we u voor aan de vrouw die Pirlo zijn nachtelijke stift bezorgt: Deborah Pirlo. En alsof het zo moest wezen: zo stijlvol als onze Panenka-held speelt, zo stijlvol is zijn vrouw. Gewoon echt een leuke griet, zonder kapsones of die idiote ambitie om een tv-ster te worden. Het koppel trouwde reeds in 2001, kregen samen twee kinderen en ogen nog altijd heel gelukkig. Misschien is dat wel het geheim achter het succes van Pirlo: een normale vrouw. Daar kunnen heel wat gevallen grootheden van ons Oranje een voorbeeld aan nemen met hun wannabe-famous-grietjes.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >