W

Dwangbuis graag voor Fredje B.

Oké, stel je voor. Je hebt het hele seizoen geen klote gepresteerd, zit op de bank bij PSV. In de Eredivisie dus. Maar toch besluit de bondscoach dat je mee mag naar het EK. Niemand weet waarom, maar het zij zo. Vooraf zou je denken: lang niet gek om Oranje vanaf de eerste rij te mogen aanschouwen, ‘met de kennis van nu’ is dat een behoorlijke kwelling geweest. Maar om dan je woede te gaan botvieren op nota bene de dokter? Hoe debiel ben je dan?

Misschien heeft het te maken met de afkomst van Fredje B. Voor wie het niet wist: Fredje komt uit Helmond, of Helliemond zoals men zelf graag zegt. Één van de lelijkste steden van Nederland. Daar waar baby’s geboren worden met een Australian-trainingspak aan, een petje op de kop en een blinkend gouden scooterslot om de nek. Fuck zeg, wat bezielt je Fred? We dachten met Theo Lucius wel de meest debiele international te hebben gehad, maar sinds dit EK ben jij een geduchte concurrent. Als wij in de schoenen hadden gestaan van Bertje, was het heel simpel geweest. Dan had Fredje vrijdag direct zijn spullen kunnen pakken en naar huis gekund. Lopend wel te verstaan.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >