J

Johan Derksen: Jack van Gelder is vies dik

Hatsjee, wij ruiken een vieze vette dikke smerige rel in televisieland! U weet net zo goed als wij dat de heren op televisie nog ijdeler zijn dan de voetballers die zij smeken om een quote’je. Neem nou Wilfred Genee, alias de Fohn, die zijn haar niet alleen minitieus in model brengt maar bovendien met grote regelmaat van een kleurspoeling voorziet. Johan Derksen lijkt wars te zijn van een imago, maar stiekem is dat natuurlijk ook een subtiel uitgedokterd image. Je haar niet knippen en een onverzorgde snor hebben is net zo gemaakt als de drie-dagen-stoppeltjes van Wesley Sneijder. Echter, daar willen wij niet naar toe. Wij willen u graag wijzen op een fijn fragment van de ‘Achter de schermen’-serie van VI Oranje.

Zoals u weet rijden Wilfred Genee en Johan Derksen stad en land af om hun EK-cd te promoten. Laatst waren ze bij Koffietijd. Ja, bij Koffietijd. Uitzending ging nergens over, was ook niet grappig, maar de tv-ploeg die de mannen volgt nam wel de passage op waarin Derksen en Genee babbelen over hun NOS-collega Jack van Gelder. Wij citeren Johan Derksen: ,,Jack van Gelder is vies dik.” Hopla, benieuwd of de gevallen musicalster met AFC-hart dit zomaar over zijn kant laat gaan.

Het fragment ziet u hierrrr!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >