B

Kielhalen

Sporters aan de schandpaal nagelen, we zijn er gek op in Nederland. Kijk naar de explosie van verontwaardiging na de snoeiharde (kuch) aanvaring tussen Robben en Van Marwijk. Radioprogramma Stand.nl lanceerde deze week zelfs de stelling ‘Arjen Robben moet vanwege zijn gedrag worden verwijderd uit de Oranje-selectie’. Alle moralistische kruisridders kregen zo even een podium dankzij Stand.nl. Moet Arjen wel of niet hangen? Zegt u het maar, tante Bep uit Simonshaven. Zucht….

Iedereen die op zondagochtend op het voetbalveld wel eens (bijna) een hartverzakking heeft opgelopen kent het gevoel van de Groninger. Het loopt niet tegen Schubbekutteveen 8 en een fluorescerend trainingspak met rotsmoel zit nonstop richting je oor te blaffen, omdat ie, pak ‘m beet, Van Gaal dat ooit heeft zien doen op tv. En dan bijt je wel eens terug, logisch.

Maar nee, Arjen Robben moet een voorbeeld zijn voor de jongens en meisjes, zo vond een groot deel van de reaguurders van Stand.nl. Het hoofd van die schobbejak op het hakblok. Boeten zal het blaag uit Bedum! En hard ook. Geen rondvaart, maar kielhalen in de Amsterdamse grachten. Alleen al hierom is het te begrijpen dat Robben zijn contract heeft verlengd in Munchen. Ver weg blijven van die Hollandse fatsoensrakkers, Arjen.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >