(

Niet getreurd; volgens Yo komt het goed

Terwijl Oranje aan alle kanten door ‘analisten’ onder wordt gebraakt (overigens steeds met een ander soort kots, waardoor het nogal verwarrend wordt allemaal…) houdt Yolanthe de moed er juist in. Ze gelooft in het team, zo melden de Telegraaf en het AD. Knallen op het WK 2014, denkt ze. Kijk, dat is het nieuws waar je op zit te wachten na zo’n afgang.

Een voetbalvrouw met een totaal niet onderbouwde mening. Puke. Voor echte sportfans zoals wij, zijn na een verliespartij (sommige) vrouwen (en ook enkele mannen) echt duivels. ,,Het is maar een spelletje”, zeggen ze dan. In een poging ons gerust te stellen. Het werkt averechts: de woede borrelt verder en verder op. Of ze roepen: ,,Het komt allemaal wel weer goed”, zoals Yo dus doet. But how do you really know? Oewohooo!

Na zo’n deceptie drinken wij mannen het liefst de gifbeker helemaal leeg. Of we doen een zak over ons hoofd en negeren alles. Maar op geen enkel moment… wij herhalen: geen enkel moment… zitten we te wachten op de bezopen optimistische mening van Yolanthe!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >