wuppies

Onze gadget: de Rottochopmetjemeukjes

De marketingafdeling van een niet nader te noemen supermarkt was er al anderhalf jaar mee bezig; het ontwerpen van DE nieuwe EK-gadget die alle concurrenten moest verslaan. Maar na een jaar was er nog niets, geen enkel plan. En drie maanden voor het toernooi nog steeds noppes. Teamleider Henk kreeg er zweetdruppels van op zijn kale hoofd.

Gelukkig was daar John, de gladde maar briljante tweede man. Opeens, vlak voor de deadline, kwam hij met een geniaal idee. ,,Wat als we nou een beestje ontwerpen. En dat noemen we de Geluksvogel of zo. Vinden de kinderen vast fantastisch.” Henk dacht direct: ,,Ja, dat moeten we doen!”

De immer kritische Andrea reageerde: ,,Maar is dat niet precies hetzelfde als al die beesies van de vorige toernooien? De wuppies en de welpies en zo? Moeten we niet eens wat origineels verzinnen?” Alle leden van het marketingteam keken na die opmerking boos naar Andrea. En John zei gevat: ,,Heb jij een beter idee? Juichbandjes, shirts, voetbalplaatjes of zo…” Er werd gegniffeld en Andrea verliet huilend het kantoor.

Geluksvogels werden het.

Applaus.

Uw Spreekverbod redactie gaat nu de markt op met de #Rottochopmetjemeukjes. Je hoeft er niets voor te kopen. Het is een gadget die heel hard ‘Fuck off!’ roept tegen al die supers met die oneindige reeks aan waardeloze en totaal onorginele rotartikelen. Laat ons met rust. En onze kinderen ook. Zo, dat lucht op.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >