(

Oranje viert feest in de zon

Terwijl u al huilend de grijze afvalbak (niet de groene he, milieuvervuilers!) vult met oranje prullaria en ondertussen die kuttige Vogeltjesdans maar niet uit uw hoofd krijgt, vieren de spelers van het Nederlands Elftal heerlijk vakantie. Neem John Heitinga, een van de sterspelers van dit EK.

,,Net op Ibiza gearriveerd! Vakantietijd!!!”, twittert de ubervrolijke verdediger, die de laatste wedstrijd tegen Portugal al heerlijk op de bank mocht bijslapen. En daar kon aanschouwen hoe zijn vervanger Ron Vlaar als een spartelende goudvis werd verorberd door een immense homohaai, luisterend naar de naam Ronaldo. Hap weg.

Wij hopen dat Johnny straks op het strand niet alleen denkt aan hoe hij zo snel mogelijk bruin wordt, maar ook aan zijn eigen spel dit EK. Waardeloos, vriend. En dat-ie al dansend in de disco mijmert over de vele miljoenen die het bedrijfsleven kwijt is dankzij het glansrijke optreden van Oranje. En als-ie z’n vrouw op dat immense hotelbed keest, laat je gedachten dan nog even naar onze tranen – die van de fans! – gaan, John.

Wij hopen, kortom, dat Johnny en zijn medespelers een kutvakantie krijgen. Maar dat zal wel niet. Alleen mensen die echt geven om het Nederlands Elftal voelen zich klote. De rest twittert vakantiefoto’s door…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >