rooneycapello

Schotse wasbeer van Rooney

Vermakelijke fittie tussen Wayne Rooney en Fabio Capello. Nu Engeland is uitgeschakeld op het EK is voor de Italiaanse oud-bondscoach van de Britten de tijd rijp om uit te halen naar de aanvaller van Manchester United.

De speler verkondigde eerder in de media dat de lads elkaar onder ex-bondscoach Fabio Capello niet begrepen, omdat de Italiaan zo gebrekkig Engels sprak. Poep praten over een Italiaan moet je niet doen, Rooney. Dan is het wachten op een verbale vendetta. En die is er nu.

Capello begeleidt in de Britse media de aftocht van Rooney en de rest met de volgende woorden: ‘Na de kwartfinale te hebben gezien, denk ik dat Rooney alleen Schots verstaat. Dit komt omdat hij alleen maar goed presteert in Manchester, waar manager Sir Alex Ferguson hem in het Schots toespreekt.’

Britten en mensen die niet van het eiland komen, het is vaker voorgekomen dat ze elkaar niet begrijpen. Denk aan de voortdurende miscommunicatie tussen hoteleigenaar Basil Fawlty en Spaanse ober Manuel in de serie Fawlty Towers.

De ‘taalstrijd’ tussen Rooney en Capello doet ons daarom afvragen uit welk land de haartransplanteur van de speler afkomstig is. Die dode wasbeer op Rooney’s hoofd is zeker en vast een gevalletje ruis op de lijn. Wie verantwoordelijk is voor dat stukje vakwerk, zal tot het graf antwoorden als ober Manuel: “I know nothing”.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >