antonellaroccuzzomessi

De Argentijnse jeugdliefde van Lionel Messi

U had het al gemerkt: met dank aan de geniale bovennatuurlijke Lionel Messi is die walgelijke vrouwendag vandaag volledig overschaduwd. Vandaag is het internationale Messi-dag namelijk! Onthoud wat u vandaag deed, de 8ste maart 2012 gaat vanaf nu de boeken in als de dag waarop Messi overal erkend werd als de beste voetballer ooit. En wie kunnen wij in onze dagelijkse Eye Candy-rubriek dan beter belichten dan mevrouw Messi? Want ook daarin verdient de kleine vlo ons respect. Messi is nog steeds met zijn jeugdliefde Antonella Roccuzzo, die net als hij afkomstig is uit het Argentijnse Rosario.

De schone brunette en begaafde aanvaller groeiden in elkaars nabijheid op. Beide families kennen elkaar al jaren. Over het algemeen hebben spelers die hun jeugdliefde trouwden vaak niet de allerknapste vrouwen te pakken, maar mevrouw Roccuzzo mag er toch zeker wezen. Een dame die graag uitdagend gekleed gaat, maar niet ordinair. Het blijft een bizarre gedachte: waar miljoenen voetballiefhebbers helemaal in extase raken wanneer zij een handtekening krijgen van Messi, of nog mooier, op de foto met hem kunnen, ligt Antonella zelfs tegen hem aan. Klimt ze op hem, afijn.. u kunt de rest zelf wel invullen. Wat een geluksvogel is Antonella toch, met een kerel die wars is van nachtclubs en andere vrouwen, maar liever speelt met zijn Playstation en zijn Argentijnse schone. Foto’s van deze dame op het strand ziet u hierrrr

Antonella Roccuzzo, vrouw van Lionel Messi

1 Comments to “De Argentijnse jeugdliefde van Lionel Messi”

  1. Fox zegt:

    Feeling hothothot

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >