escha

De biertjestapper van Danny Vera

U weet inmiddels dat wij de voetbalwereld in de ruimste zin van het woord belichten. Voor ons is de Grazia net zo gezaghebbend als ELF Voetbal en maken ook Romano Denneboom en Jan-Joost van Gangelen kans op een stukje op onze website. In dat licht bezien presenteren wij vandaag een vriendin van een heer die u allen kent. Danny Vera is de huiszanger van Voetbal International, zoals zijn vriendin Escha Tanihatu de vaste bardame is van het programma. Danny en Escha zijn bovendien een setje!

De mooie Escha is niet zomaar een ‘vriendin van’. Mevrouw kan meer dan alleen mooi zijn en biertjes tappen. Escha  (27) blijkt actrice van beroep, al is haar grootste prestatie een rol in de film ‘Sint’ van Dick Maas. U weet wel, met die zogenaamd te enge posters. Escha is 1.63 meter lang en komt, net als Danny, uit Zeeland. De brunette is overigens ook model (beter niet op werk openklikken), maar dat had u wellicht al verwacht. Ze houdt er zelfs een eigen website op na. Mocht u in de toekomst dus te gast zijn bij VI en aan de bar staan, dan weet u in ieder geval hoe die mooie bardame heet: ,,Tien bier, Escha. En rap een beetje… ”

Escha Tanihatu, vrouw van Danny Vera

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >