vrouwvandenbussche

De blondine van Brian Vandenbussche

En daar ging de spannende ontknoping van de Eredivisie. Enerzijds omdat alle concurrenten van Ajax dure punten verspeelden en de Amsterdammers zelf werden geholpen door de drieste Brian Vandenbussche. De Belgische goalie leek het wel verstandig om na drie minuten spelen Siem de Jong te lanceren en kon gaan douchen. De rest is u bekend. Het inspireerde ons wel om de Eye Candy vandaag op te dragen aan Vandenbussche. In dat opzicht past Loes Coudeville, zoals de dame in kwestie heet, wel bij de keepert.

Loes is hoogblond en oogt als een lieve rustige vrouw, de ideale voetbalvrouw en moeder. Ze studeerde in Brugge na het atheneum te hebben voltooid. In dat opzicht vragen we ons af of Loes niet iets te slim is voor haar man. Vandenbussche maakt op ons, niet alleen door zijn briljante actie gisterenavond, geen bijster snuggere indruk. Zo heeft de doelman zijn telefoonnummer open en bloot op zijn Facebook-pagina staan en uit hij daar louter pseudo krachttermen als ‘come on’. Maar goed, niettemin lijken Brian en Loes het erg fijn samen te hebben, ze trouwden in 2006 en hebben inmiddels twee kinderen.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >