janetmedema

De gelukstreffer van Arnold Kruiswijk

OMG! Dit is wel extreem cliché. We hebben al eens onze vraagtekens geplaatst bij de keuze van Yolanthe voor Wesley, wat ook geldt voor de vriendinnen van Ribery en Messi. Zouden zij ook voor hun man zijn gevallen wanneer er geen extreem goed gevulde bankrekening aan verbonden was? Zeker bij Ribery, maar helaas ook onze kleine held Messi, is de vergelijking met Belle en het Beest snel gelegd en buitengewoon raak. Want welke stoot valt er nu op een behoorlijk lelijke kerel zonder poen? Geen. Oké, hou deze lijn even vast, want wij presenteren u een nieuw tamelijk treffend voorbeeld van een knap lelijke voetballer, u kent hem ongetwijfeld, met een behoorlijk wulpse dame aan zijn zijde. Wij doelen op Arnold Kruiswijk en zijn kersverse bruid Janet Medema.

Neem even vijf seconden de tijd om naar de bovenstaande trouwfoto te kijken. En benoem eens hard op wat u ziet. Wat wij zien? Een kale man met een riante neus, die zoals dat zo mooi heet ‘geen schedel heeft voor de kale coupe’. Dat kan Arnold ook niet helpen, maar kijk dan ook eens naar dat trouwpak. Werkelijk waar geen enkel spatje creativiteit in de bespeuren. Een slordig geknoopte stropdas, een oersaai kostuum. Het zou ons niet verbazen als Arnold gewoon zijn clubkostuum van sc Heerenveen uit de kast heeft getrokken. Mijn hemel zeg. En dan Janet: gewoon een aantrekkelijk ding. Mooie jurk, fijn figuur, sexy koppie. Wat doet zo’n dame in vredesnaam met een onzekere mandekker uit Groningen? Lieve Janet, je kunt toch wel wat mooiers krijgen? Of nog beter: ga zelf carrière maken…

Janet Medema, vriendin van Arnold Kruiswijk

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >