melissaandy

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal in stond. En u keek natuurlijk ook niet naar het inmiddels van de buis verdwenen Paradise Hotel, waar deze Melisa Schaufeli in speelde. Deze 30-jarige rondborstige blondine was tevens butler in de Gouden Kooi. Bovenal is ze momenteel bezwangerd door Andy van der Meyde, de vedette die wekelijks de supporters van WoonwagenKampEmmen (WKE, topklasse zondag) in extase brengt met zijn onnavolgbare rushes. Kuch.

Zoals u weet is het Van der Meyde na zijn doelpunt in Rome namens Ajax een beetje vreemd vergaan. De Amsterdammer versleet tal van clubs, maar maakte er vaak een potje van. De buitenspeler had alles uitstekend voor elkaar, stichtte al eens een gezin, maar in Engeland ging het mis. Graag laten we zijn ex-vrouw Diana aan het woord, die in het gezaghebbende kappersfoldertje Privé een boekje open deed:  ,,In Engeland ging het volledig mis, Andy kwam in aanraking met verkeerde ‘vrienden’. Hij ging stappen, begon te drinken en te gokken. Dingen die hij daarvoor nooit heeft gedaan. Tijdens een van zijn nachtelijke uitstapjes moet hij die andere vrouw hebben ontmoet, een meisje dat zes jaar jonger is dan ik. Dat hoorde ik allemaal achteraf, van anderen. Op een dag kwam Andy thuis en zei dat hij het even niet meer zag zitten. Hij pakte snel een paar koffers en zou een tijdje in een hotel in Engeland gaan wonen. Hij beloofde snel weer thuis te zullen komen. Maar hij kwam niet terug.”

Melisa Schaufeli, de vrouw van Andy van der Meyde

Daar bleef het niet bij. Er vielen rekeningen op de mat bij Diana, op naam van haar hartenbreker. Ze huurde een detective in (!) om de gangen van haar man na te gaan. Die plakte een zendertje onder de auto van de Everton-speler waarmee hij gevolgd kon worden. Het rapport dat Diana kreeg van de detective bevestigde haar vermoedens. Andy woonde samen met het jonge meisje dat hij een paar maanden daarvoor in het nachtleven was tegengekomen. ,,Het was een klap in mijn gezicht. Van de ene dag op de andere was de gezellige familieman veranderd in een vreemdganger die niet meer naar zijn kinderen omkeek.”

Afijn. Het jonge meisje is zoals u merkt ook alweer ingeruild voor playmate Melissa, waarvan op internet meer ontklede dan geklede foto’s te vinden zijn. Aangezien wij een keurige, doch tegendraadse, voetbalwebsite pretenderen te zijn, bieden we u slechts een link aan. Bloot is immers heel vies, weet u nog…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >

De Argentijnse jeugdliefde van Lionel Messi

U had het al gemerkt: met dank aan de geniale bovennatuurlijke Lionel Messi is die walgelijke vrouwendag vandaag volledig overschaduwd. Vandaag is het internationale Messi-dag namelijk! Onthoud wat u vandaag...
Lees verder >