jenstoornstravriendin2

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem wel gunnen, want Jens is gewoon lekker relaxed en normaal. Hij lijkt een dito vrouw aan de haak te hebben geslagen in Mireille van Doorn.

Deze aantrekkelijke blondine is in ieder geval zwaar idolaat van haar kerel, wat ze op haar Facebook-pagina duidelijk niet onder stoelen of banken steekt. Mevrouw studeert nog, iets met pedagogisch beleid, al hebben wij het vermoeden dat een echte maatschappelijke carrière gezien haar rol als voetbalvrouw er wellicht niet echt van zal komen. Afijn, voor ons is mevrouw Toornstra evengoed wel oké bevonden.

Mireille van Doorn, de vriendin van Jens Toornstra

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

De Argentijnse jeugdliefde van Lionel Messi

U had het al gemerkt: met dank aan de geniale bovennatuurlijke Lionel Messi is die walgelijke vrouwendag vandaag volledig overschaduwd. Vandaag is het internationale Messi-dag namelijk! Onthoud wat u vandaag...
Lees verder >